Festa fi curs 2017-2018

Benvolgudes famílies, un any més arribam a la festa de fi de curs !! Vos adjutam el programa de festa, que es celebrarà dia 22 de juny a les 19:00 hores  Com l'any passat hi ha pa amb oli com l'any passat:  Pa amb oli gran (2 llesques) mixte + gelat = 5€ Pa amb oli petit (1 llesca) + gelat = 4€ Les begudes es vendran al mateix lloc on es servirà el menjar. L’AMPA aportarà l’aigua RECORDAU !! Els menors han de venir acompanyats d’un adult responsable. Per favor, feis un bon ús de les instal·lacions. No es pot beure alcohol dins el recinte escolar.

Reunió informativa de l'escola Estiu

  Benvolgudes famílies !!   Vos adjuntam el projecte que s’ha seleccionat per realitzar l’escola d’estiu 2018 de l’empresa (DIC DRAC S.L.U).   Esperem que el projecte reculli les necessitat que vàreu expressar en l’enquesta que fa unes setmanes i vos satisfació   La reunió informativa serà el proper dimarts 22 de maig a les 19:00 al Casal Pere Capellà   Moltes Gràcies !!

Cicles de formació per a les famílies

Benvolgudes famílies !! Recordau la sessió de demà dels tallers de formació per a les famílies.  17/04. 19.00 h CIBERBULLYING. Assetjament entre menors a través de les TIC, Maria Luisa Rosillo Recordau el curs es farà a la mateixa escola PARE BARTOMEU POU

Cicle de formació i xerrades per a les famílies

Benvolgudes famílies !! Iniciam un cicle de diferents sessions de xerrades i formació per les famílies. Aqui trobaure el cartell amb la informació de les difrents sessións.   23/03. 17.30 h Educació Sexual, Pep malagrava rigo i Iraïs Seguí i Palou10/04. 17.30 h La tortura d’aprendre. Té el meu Fill@ una dificultat d’aprenentatge? COm la detect? QuÈ haig de fer?, Helena Alvarado17/04. 19.00 h CIBERBULLYING. Assetjament entre menors a través de les TIC, Maria Luisa Rosillo16/05. 17:00 h Educació en igualtat i prevenció de la violència de gènere, Pep malagrava rigo i Iraïs Seguí i Palou31/05. 18:30 h Estils Parentals Eficients, Pep malagrava rigo i Iraïs Seguí i Palou Esperam que sigui del vostre interès !! Les sessions seran al CEIP PARE BARTOMEU POU (ALGAIDA)