Cicle de formació i xerrades per a les famílies

Benvolgudes famílies !! Iniciam un cicle de diferents sessions de xerrades i formació per les famílies. Aqui trobaure el cartell amb la informació de les difrents sessións.   23/03. 17.30 h Educació Sexual, Pep malagrava rigo i Iraïs Seguí i Palou10/04. 17.30 h La tortura d’aprendre. Té el meu Fill@ una dificultat d’aprenentatge? COm la detect? QuÈ haig de fer?, Helena Alvarado17/04. 19.00 h CIBERBULLYING. Assetjament entre menors a través de les TIC, Maria Luisa Rosillo16/05. 17:00 h Educació en igualtat i prevenció de la violència de gènere, Pep malagrava rigo i Iraïs Seguí i Palou31/05. 18:30 h Estils Parentals Eficients, Pep malagrava rigo i Iraïs Seguí i Palou Esperam que sigui del vostre interès !! Les sessions seran al CEIP PARE BARTOMEU POU (ALGAIDA)  

Aliments amb encant

Aliments amb encant !!Aquest divendres (18/3/2018) hem iniciat una experiència pilot amb pares i mares voluntaris que han preparat una Macedònia, amb els cursos de 1r i 2n de primària.Amb aquesta projecte volem continuar caminant en l’obertura de portes i la coneixença dels espais de treball i impulsar hàbits saludables en l’alimentació. La primera jornada ha estat tot un èxit. Vos anirem informant de noves jornades i Esperam la vostra col·laboració i ajuda !! 

Fogueró 2018

Benvolgudes Famílies !   Com cada any, volem celebrar un bon fogueró tots plegats dia 26 de gener al CEIP Pare Bartomeu Pou . A les 19:00 hi haurà l'encesa del fogueró acompanyats dels Xeremies. A continuació hi haurà l'ArtsTukada.   Vos hi esperam !!

Fotografies de nadal 2017

Benvolgudes famílies !!   El propers DIVENDRES 17 i DILLUNS 20 de NOVEMBRE es realitzaran les fotografies de Nadal.Enguany les fotografies es realitzaran l´horabaixa a l´escola, menys la de grup que es realitzarà el matí.També, com a novetat, vos oferim una nova proposta on deixarem enrrera les imatges clàssiques de Nadal iapostarem amb l’interactuació dels infants i la seva naturalitat per aconseguir un concepte més dinàmic.Per realitzar aquesta novetat comptarem amb la fotògrafa Eugènia Canyelles. Tenim moltes ganes de veureels resultats!!! Ella ens proporcionarà 3 fotografies de cada infant on els pares podran triar 1 opció, la quemés li agradi per posar al lot Cal destacar també que la fotografia de grup està inclosa en el lot.A part de les fotografies del lot també podeu comanar productes extres que ja es poden deixar pagats el mateixdia del lot per poder fer la reserva. Les famílies que només vulguin la fotografia de grup la podran encarregar el mateix dia que es faci el pagamentdel lots. Aquest any només es realitzaran fotografies als infants que estiguin apuntats i que realment vulguin el lot . Peraixò, el termini per entregar la circular emplenada al mestre o la mestra serà dia 7 de novembre. Això ensajudarà a saber la quantitat de lots a haver de realitzar i així podrem establir uns horaris per poder tenir unabona organització.Hi ha uns horaris per dur els infants . Si algú té germans i volen sortir a la foto, els pares, mares o familiars elspoden dur a l´hora que hagin triat per venir a fer-se la foto corresponent. Només és realitzaran fotografies alsinfants que estiguin apuntats i que realment vulguin el lot.Es recomana que els infants venguin amb colors llisos, ja que les fotografies queden molt millor. Adjuntam la circular amb els preus de les fotografies 2017 Atentament,La Junta Directiva.