Cicles de formació per a les famílies

Benvolgudes famílies !! Recordau la sessió de demà dels tallers de formació per a les famílies.  17/04. 19.00 h CIBERBULLYING. Assetjament entre menors a través de les TIC, Maria Luisa Rosillo Recordau el curs es farà a la mateixa escola PARE BARTOMEU POU

Cicle de formació i xerrades per a les famílies

Benvolgudes famílies !! Iniciam un cicle de diferents sessions de xerrades i formació per les famílies. Aqui trobaure el cartell amb la informació de les difrents sessións.   23/03. 17.30 h Educació Sexual, Pep malagrava rigo i Iraïs Seguí i Palou10/04. 17.30 h La tortura d’aprendre. Té el meu Fill@ una dificultat d’aprenentatge? COm la detect? QuÈ haig de fer?, Helena Alvarado17/04. 19.00 h CIBERBULLYING. Assetjament entre menors a través de les TIC, Maria Luisa Rosillo16/05. 17:00 h Educació en igualtat i prevenció de la violència de gènere, Pep malagrava rigo i Iraïs Seguí i Palou31/05. 18:30 h Estils Parentals Eficients, Pep malagrava rigo i Iraïs Seguí i Palou Esperam que sigui del vostre interès !! Les sessions seran al CEIP PARE BARTOMEU POU (ALGAIDA)  

Aliments amb encant

Aliments amb encant !!Aquest divendres (18/3/2018) hem iniciat una experiència pilot amb pares i mares voluntaris que han preparat una Macedònia, amb els cursos de 1r i 2n de primària.Amb aquesta projecte volem continuar caminant en l’obertura de portes i la coneixença dels espais de treball i impulsar hàbits saludables en l’alimentació. La primera jornada ha estat tot un èxit. Vos anirem informant de noves jornades i Esperam la vostra col·laboració i ajuda !! 

Fogueró 2018

Benvolgudes Famílies !   Com cada any, volem celebrar un bon fogueró tots plegats dia 26 de gener al CEIP Pare Bartomeu Pou . A les 19:00 hi haurà l'encesa del fogueró acompanyats dels Xeremies. A continuació hi haurà l'ArtsTukada.   Vos hi esperam !!