Fogueró 2018

Benvolgudes Famílies !   Com cada any, volem celebrar un bon fogueró tots plegats dia 26 de gener al CEIP Pare Bartomeu Pou . A les 19:00 hi haurà l'encesa del fogueró acompanyats dels Xeremies. A continuació hi haurà l'ArtsTukada.   Vos hi esperam !!

Fotografies de nadal 2017

Benvolgudes famílies !!   El propers DIVENDRES 17 i DILLUNS 20 de NOVEMBRE es realitzaran les fotografies de Nadal.Enguany les fotografies es realitzaran l´horabaixa a l´escola, menys la de grup que es realitzarà el matí.També, com a novetat, vos oferim una nova proposta on deixarem enrrera les imatges clàssiques de Nadal iapostarem amb l’interactuació dels infants i la seva naturalitat per aconseguir un concepte més dinàmic.Per realitzar aquesta novetat comptarem amb la fotògrafa Eugènia Canyelles. Tenim moltes ganes de veureels resultats!!! Ella ens proporcionarà 3 fotografies de cada infant on els pares podran triar 1 opció, la quemés li agradi per posar al lot Cal destacar també que la fotografia de grup està inclosa en el lot.A part de les fotografies del lot també podeu comanar productes extres que ja es poden deixar pagats el mateixdia del lot per poder fer la reserva. Les famílies que només vulguin la fotografia de grup la podran encarregar el mateix dia que es faci el pagamentdel lots. Aquest any només es realitzaran fotografies als infants que estiguin apuntats i que realment vulguin el lot . Peraixò, el termini per entregar la circular emplenada al mestre o la mestra serà dia 7 de novembre. Això ensajudarà a saber la quantitat de lots a haver de realitzar i així podrem establir uns horaris per poder tenir unabona organització.Hi ha uns horaris per dur els infants . Si algú té germans i volen sortir a la foto, els pares, mares o familiars elspoden dur a l´hora que hagin triat per venir a fer-se la foto corresponent. Només és realitzaran fotografies alsinfants que estiguin apuntats i que realment vulguin el lot.Es recomana que els infants venguin amb colors llisos, ja que les fotografies queden molt millor. Adjuntam la circular amb els preus de les fotografies 2017 Atentament,La Junta Directiva.

Convocatòria d'Assemblea General Ordinària

Benvolgudes famílies, ja fa poc més d’un mes que hem iniciat el nou curs. Com cada any realitzarem una assemblea general, per tal de presentar-vos la feina feta i els objectius que ens hem marcat per al nou curs. Us esperem!!! Dia:   16 de novembre Hora: Primera convocatòria: 18.30 h          Segona convocatòria: 19.00 h Lloc:   a l’escola edifici de primària ORDRE DEL DIA: 1- Lectura i aprovació de l’acte anterior 2- Lectura memòria d’activitats curs 16/17 3- Lectura memòria econòmica 4- Objectius curs 17/18 5- Precs i preguntes                      Vistiplau                     La presidenta                                              La secretaria                  M.Teresa Garcias Simón                    Mª Del Mar Puigserver Garcia  Hi haurà arqueotaller de mosaics romans amb Aldarq. Arqueologia Imaginativa  (per favor informar  quants de nins dureu) al correu ampa.pare.bartomeu.pou@gmail.com

Festa de les llenternes

Dimarts 31 d’Octubre a les 17.00h, a la plaça tendrà lloc un taller de llanternes.   Vos podeu inscriure fins divendres dia 27 horabaixa per internet www.ampa-algaida.com (entrant al vostre compta de soci), a través del mail ampa.pare.bartomeu.pou@gmail.com o deixant una nota a la bústia de l'AMPA al carrer Ribera. Heu d'indicar el nom i el curs del nin/nina, els nins han de venir acompanyats per un adult. Si voleu col·laborar amb el viatge d’estudis els alumnes de 6è muntaran una paradeta en la que vendran berenar. Vos hi esperam !! Per realitzar el taller heu de dur: una cullera sopera, un ganivet/a que talli, imaginació, tranquil·litat i moltes ganes de passa-ho bé.