Nova Junta

Benvolgudes Famílies !!!El passat 25 d‘octubre del 2018 es va celebrar l'Assemblea General Extraordinària de l'AMPA de l'Escola CP Bartomeu Pou d‘Algaida. En aquesta reunió es va procedir a renovar la Junta directiva i, per tal de fer les coses ben fetes, volem presentar-nos mitjançant les cartes adjuntades.Després de tot això, només ens resta posar-nos a la vostra disposició per tot el que creieu necessari i enviar-vos una cordial salutació.Us esperem!

Assemblea General Ordinària 2018

Benvolgude Famílies !!   Adjuntam la documentació relativa a la assemblea general ordinària del passat 18 d'octubre del 2018 - Documentació amb l'ordre del dia, el pla d'activitats realitzats 2017-2018 i les accions fetes del curs 2018-2019 - Memòria Econòmica del curs 2017-2018  i la previsió de gastos i ingresos pel curs 2018-2019 - Acta de la reunió del 18/10/2018 En breu publicarem la documentació relativa a la assemblea general extraordinària celebrada el mateix dia amb la elecció de la nova junta.

CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA

CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIATenim el plaer de convocar-vos a l’assemblea general ordinària que es celebrarà el proper dijous dia  CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIACONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIAn primera convocatòria i a les 19:30 h en segona convocatòria.L’assemblea es celebrarà al Casal Pere Capellà, c/ Cavallers.ORDRE DEL DIA: Lectura i aprovació de l’acta anterior (enviada per correu a tots els socis). Lectura memòria d’activitats curs 17/18. Lectura memòria econòmica. Identitat i objectius curs 17/18. Precs i preguntes. CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIATenim el plaer de convocar-vos a l’assemblea general extraordinària que es celebrarà a continuació de l’assemblea general ordinària.ORDRE DEL DIA:         1- Dimissió de la junta directiva.         2- Presentació de candidatures.         3 - Elecció nova junta directiva.                    Vistiplau                La presidenta                                                                   La secretaria                         M.Teresa Garcias Simón                                              Mª del Mar Puigserver Garcia   PD: HI HAURÀ UN TALLER GRATUÏT PELS SOCIS (per favor informau si necessitau aquest servei i quants de nins dureu al whatsapp 638331076)

INSCRIPCIONS DELS SOCIS DE L'AMPA PER EL CURS 2018-2019

FES-TE SOCI DE L'AMPA D'ALGAIDA  A partir del 20 d'agost del 2018 pots renovar o fer-te nou soci de l'AMPA d'algaida.    La quota és de 25 euros anuals per família.  També vos animam a formar part de la Junta de l’AMPA i a col∙laborar amb la mateixa. La vostra implicació permetrà tenir una associació més forta en la lluita pel drets dels alumnes.  Recordau que per renovar la vostra inscripció de socis o donar­-vos d’alta ho podreu fer al web de l’AMPA (http://www.ampa-algaida.com ) a l’apartat de socis. COM FER LA INSCRIPCIÓ DE SOCIS DE L'AMPA 2018/2019 ?  Heu d'entrar a l'àrea de socis del web de l'AMPA:  A ) Si aquest any 2017/2018 JA HEU ESTAT SOCIS entrau amb el vostre usuari i la vostra contrasenya a l'espai de SOCIS al web de l’AMPA (http://www.ampa-algaida.com ).  Si no recordau la vostra contrasenya a la pantalla de SOCIS podeu sol·licitar una nova contrasenya a l'apartat “Has oblidat la contrasenya ?, amb el teu usuari (Rercorda que el teu usuari és el teu correu electrònic que introduires al donar-te d'alta)   B) Si aquest any 2017/2018 NO HEU ESTAT SOCIS, donau-vos d'alta a “Nova incripció ? Obri un compte” amb les vostres dades i el vostre e-mail. Després del registre rebreu un correu i podeu entrar a l'àrea de socis. Una vegada tengueu accés a l'àrea de socis, podeu accedir a tres opcions:  - PERFIL: Les vostres dades com a soci de l'AMPA (revisau les vostres dades) - BENEFICIARIS: Les dades dels vostres fills i filles, que són els beneficiaris de ser socis de l'AMPA. Recordau que cal introduir les dades dels vostres fills que durant el curs 2018/2019 seran alumnes de l'escola d'Algaida (el seu grup escolar l'introduirem posteriorment) - INSCRIPCIONS: Aquesta opció permetrà apuntar-vos a les activitats que cada any organitza l'AMPA. Per gestionar l'inscripció de socis del proper curs 2018/2019 heu de fer l'incripció a l'activitat “QUOTA 18/19”, i a l'activiat de “AGENDA ESCOLAR 18/19” que vos permetrà reservar la vostra agenda. Recorda que una vegada feta la incripció al web cal fer pagament de la quota al CC de l'AMPA BANKIA: IBAN ES80 2038 3482 4760 0004 8698 (especificau el nom del pare / mare / tutor que ha fet la inscripció al web al concepte del pagament). Per tenir l'agenda el primer dia de classe cal fer l'ingrés i la inscripció abans de dia 7 de setembre. L'agenda s'entregarà a l'aula. Després, cada dilluns, s'entregaran les agendes a les aules de les inscripcions realitzades durant la setmana anterior. Finalment, aquells que no vos faceu socis, podreu comprar l’agenda. El seu preu és: infantil: 3€ primària : 5€ (Per qualsevol dubte vos podeu posar en contacte amb l’AMPA a través del telèfon 638 33 10 76 de 15:00 - 19:00h. També podeu enviar correu a: ampa.pare.bartomeu.pou@gmail.com) BON COMENÇAMENT DE CURS!!!! LA JUNTA DE L’AMPA