Nova Junta

Benvolgudes Famílies !!!El passat 25 d‘octubre del 2018 es va celebrar l'Assemblea General Extraordinària de l'AMPA de l'Escola CP Bartomeu Pou d‘Algaida. En aquesta reunió es va procedir a renovar la Junta directiva i, per tal de fer les coses ben fetes, volem presentar-nos mitjançant les cartes adjuntades.Després de tot això, només ens resta posar-nos a la vostra disposició per tot el que creieu necessari i enviar-vos una cordial salutació.Us esperem!

Assemblea General Ordinària 2018

Benvolgude Famílies !!   Adjuntam la documentació relativa a la assemblea general ordinària del passat 18 d'octubre del 2018 - Documentació amb l'ordre del dia, el pla d'activitats realitzats 2017-2018 i les accions fetes del curs 2018-2019 - Memòria Econòmica del curs 2017-2018  i la previsió de gastos i ingresos pel curs 2018-2019 - Acta de la reunió del 18/10/2018 En breu publicarem la documentació relativa a la assemblea general extraordinària celebrada el mateix dia amb la elecció de la nova junta.

CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA

CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIATenim el plaer de convocar-vos a l’assemblea general ordinària que es celebrarà el proper dijous dia  CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIACONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIAn primera convocatòria i a les 19:30 h en segona convocatòria.L’assemblea es celebrarà al Casal Pere Capellà, c/ Cavallers.ORDRE DEL DIA: Lectura i aprovació de l’acta anterior (enviada per correu a tots els socis). Lectura memòria d’activitats curs 17/18. Lectura memòria econòmica. Identitat i objectius curs 17/18. Precs i preguntes. CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIATenim el plaer de convocar-vos a l’assemblea general extraordinària que es celebrarà a continuació de l’assemblea general ordinària.ORDRE DEL DIA:         1- Dimissió de la junta directiva.         2- Presentació de candidatures.         3 - Elecció nova junta directiva.                    Vistiplau                La presidenta                                                                   La secretaria                         M.Teresa Garcias Simón                                              Mª del Mar Puigserver Garcia   PD: HI HAURÀ UN TALLER GRATUÏT PELS SOCIS (per favor informau si necessitau aquest servei i quants de nins dureu al whatsapp 638331076)

Convocatòria d'Assemblea General Ordinària

Benvolgudes famílies, ja fa poc més d’un mes que hem iniciat el nou curs. Com cada any realitzarem una assemblea general, per tal de presentar-vos la feina feta i els objectius que ens hem marcat per al nou curs. Us esperem!!! Dia:   16 de novembre Hora: Primera convocatòria: 18.30 h          Segona convocatòria: 19.00 h Lloc:   a l’escola edifici de primària ORDRE DEL DIA: 1- Lectura i aprovació de l’acte anterior 2- Lectura memòria d’activitats curs 16/17 3- Lectura memòria econòmica 4- Objectius curs 17/18 5- Precs i preguntes                      Vistiplau                     La presidenta                                              La secretaria                  M.Teresa Garcias Simón                    Mª Del Mar Puigserver Garcia  Hi haurà arqueotaller de mosaics romans amb Aldarq. Arqueologia Imaginativa  (per favor informar  quants de nins dureu) al correu ampa.pare.bartomeu.pou@gmail.com